Εταιρία - Ιστορικό

Το κατάστημα TANGO boutique μετρά πάνω από 18 έτη λειτουργιας, με μοναδικό στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας δερμάτινων ειδών, υποδημάτων και τσαντών από κορυφαίους Ελληνικούς οίκους και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί και στον κλάδο του γυναικείου ρούχου με επιλογές που μπορούν να σας καλύψουν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Η συνεχή μας αναζήτηση για ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την τελευταία λέξη της μόδας είναι πλέον το πρώτο μας μέλημα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια το TANGO boutique εχει πλεον σταθερό πελατολόγιο, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει, χάρη στην προτεραιότητα που δίνουμε στον πελάτη και τις ανάγκες του. Εχουμε πλεον αποκτησει πελάτες/ πελάτισσες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που μας εμπιστεύονται σε κάθε τους ανάγκη.

Στο ιντερνετικό χώρο το www.tangoboutique.gr μετρά κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, με τις καλύτερες όμως κρητικές από τους πελάτες μας, πραγμα το οποίο μας κάνει πολύ περήφανους και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Το www.tangoboutique.gr δεν είναι ενα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Με την προσωπικής μας σφραγίδα στον χώρο αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και συνεχώς προσπαθούμε να παρέχουμε τα υψηλότερα δυνατά στανταρντς στον πελάτη μας. Στον 140τμ του καταστήματος μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και το χαμόγελο μας θα σας το αποδείξει.

Προτεραιότητά μας είσαστε εσείς και πως μπορούμε να κανουμε τις στιγμές σας, όχι μόνο άνετες, αλλά και ομορφότερες. Άλλωστε η διαφορά είναι στην λεπτομέρεια!!

Με εκτίμηση, TANGO boutique Ιωάννα & Ειρήνη Βοριζανάκη t. +302831057779 f. +302831057889 m. +306934588474 e. tango@tangoboutique.gr

8