Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το www.tangoboutique.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «ΒΟΡΙΖΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» με διακριτικό τίτλο TANGO boutique, έδρα το Ρέθυμνο, στη Λεωφόρο Κουντουριώτου 110 και ΤΚ 74131. Κατά την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Εφόσον συμφωνείτε με αυτούς μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς η περαιτέρω περιήγησή σας συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι, παρεχόμενες πληροφορίες, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η TANGOboutique διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήδη. Η TANGOboutique αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. H αλλαγή των όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

H TANGOboutique δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.tangoboutique.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Η ιστοσελίδα www.tangoboutique.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος παρουσίασης της «ΒΟΡΙΖΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ». Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που αναρτάται από την TANGO boutique, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών, σχεδίων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση, μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς πρότερη γραπτή άδεια της TANGO boutique απαγορεύεται. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την TANGO boutique ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της TANGO boutique ή/και του www.tangoboutique.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η TANGO boutique εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τους, αλλά δεν φέρει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η TANGO boutique ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το www.tangoboutique.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η TANGO boutique ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες του www.tangoboutique.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το υλικό του καταστήματος από την ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους. Οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Απόρρητο Συναλλαγών – Προστασία προσωπικών δεδομένων – Ασφάλεια Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος του www.tangoboutique.gr είναι εμπιστευτικές και η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας. Δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η TANGO boutique χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr και σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνεται στην σελίδα και τις υπηρεσίες του www.tangoboutique.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας, μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, βάση των διατάξεων του Ν. 2472/97, περί προστασίας από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr υπόκειται στην ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος στις υπηρεσίες μας, τα οποία μπορούν να διαγραφούν με την λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την TANGO boutique και από τις συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα στοιχεία του αρχείου μας δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατ’ όπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 – 13 του ν. 2472/1997.

Η TANGO boutique αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας επιτυγχάνεται με την ακόλουθη μέθοδο:

Αναγνώριση χρήστη: Για την αναγνώριση του χρήστη ζητάμε το όνομα χρήστη (username) και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Προσωπικά στοιχεία: Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά σας στοιχεία χρειάζονται μόνο στην περίπτωση που αποφασίσετε να γίνεται μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ζητηθεί σε πρώτη φάση μόνο η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, για να λαμβάνεται μεσω email τα ενημερωτικά δελτία μας. Στην περίπτωση που θελήσετε να προχωρήσετε σε αγορά και συναλλαγή με την εταιρία TANGO boutique, τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και προσωπικά σας στοιχεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνίας μαζί σας, σε περίπτωση που χρειαστεί οτιδήποτε, και φυσικά για να σας αποστείλουμε το προϊόν που έχετε επιλέξει. Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα είναι: Ονοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, πλήρης διεύθυνση αποστολής και χρέωσης (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας) και τον τύπο του παραστατικού που θα θέλατε (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).

Προσωπικός κωδικός ασφαλείας: Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών. Επίσης σας προτείνουμε έναν συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών που είναι δυσκολότερος στην ανίχνευσή του.

Πληρωμή: Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία TANGO boutique δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της τράπεζας ALPHA χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα ALPHA μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

5.Αγορά Προϊόντων

Η TANGO boutique κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πληροφορίες που αντιπροσωπεύουν επακριβώς το προϊόν. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος ή κάποιου χαρακτηριστικού. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αξία του από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα πωλήσεων στο 2161005000, 2831057779 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

Κατά την ολοκλήρωση καταχώρησης της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από το e-shop στον σύνδεσμο «Ιστορικό Παραγγελιών» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εάν προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα ή κόλλημα στην παραγγελίας σας τότε θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email ή θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Παρακαλούμε θερμά να φροντίζετε, έτσι ώστε τα email που σας στέλνουμε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε άμεσα.

Αποστολή στην Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι εφικτές, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

6. Επιστροφή - Αλλαγή / Αντικατάσταση

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tangoboutique.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση ή αλλαγή με διαφορετικό νούμερο ή διαφορετικό προϊόν εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στην αλλαγή είναι:

· Θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους (ή εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την αποστολής της παραγγελίας σας – σε περίπτωση καθυστερημένης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη)

· Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή άλλα ελαττώματα.

· Προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς εξωτερική συσκευασία (προστατευτική σακούλα ασφαλισμένη με ταινία) που να προστατεύει το επίσημο κουτί ή την συσκευασία του προϊόντος αλλά και το ίδιο, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρεία μας και θα επιστρέφονται στον αποστολέα. Η υποχρέωση αυτή βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα και όχι την εταιρεία courier, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

7. Κόστος επιστροφής και 1ης αλλαγής

Δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής για αγορές αξίας άνω των 70€ στην πρώτη αλλαγή. Για αγορές αξίας κάτω των 70€ ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής το κόστος των οποίων είναι 7€ για βάρος δεμάτων εώς 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα τηλεφωνικά ή με το www.tangoboutique.gr μέσω email για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα επιβαρυνθεί εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Κύπρος & Εξωτερικό

Η κάθε αλλαγή χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής που το κόστος τους θα πρέπει να ελεγχθεί και ο πελάτης θα ενημερωθεί για αυτό πριν προχωρήσει στην επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει με την εταιρία courier που θα υποδειχθεί από το www.tangoboutique.gr.

8. Επιστροφή Χρημάτων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ακολουθήσει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

· Το κατάστημα θα πρέπει να ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email εντός 3 ημερών από την παραλαβή (ή 14 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, όποιο από τα δυο παρέλθει πρώτο) για την πρόθεσή σας. Η επιστροφή της παραγγελίας σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών.

· Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή άλλα ελαττώματα.

· Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία (προστατευτική σακούλα ασφαλισμένη με ταινία) που να προστατεύει το επίσημο κουτί ή συσκευασία του προϊόντος αλλά και το ίδιο, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρεία μας και θα επιστρέφονται στον αποστολέα. Η υποχρέωση αυτή βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα και όχι την εταιρεία courier, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

· Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη – τιμολόγιο) και την Φόρμα Υπαναχώρησης.

Για αγορές από το φυσικό κατάστημα δεν είναι εφικτό να ακολουθηθεί η πολιτική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη, ενώ ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος που ανέρχονται στα 8€ για βάρος δεμάτων εώς 2 κιλά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αποσταλεί με courier της επιλογής σας και χρέωση αποστολέα. Αποστολές μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων δεν θα γίνονται δεκτές και το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Τα χρηματικά ποσά που αφορούν υπηρεσίες αποστολής (αντικαταβολή, παράδοση Σαββάτου κτλ) δεν επιστρέφονται . Ο κανόνας αυτός ισχύει για όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες ανεξαιρέτως.

Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Το ποσό θα είναι στο ακέραιο συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής της παραγγελίας του (εάν έχουν πληρωθεί από τον πελάτη) .

Η επιλογή αλλαγής και μετέπειτα επιστροφής χρημάτων συνδυαστικά δεν είναι εφικτή.

Οι παραπάνω κανόνες ισχύουν για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού.

Για παραγγελίες από την Κύπρο, το κόστος επιστροφής του προϊόντος με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι 25€.

9. Έξοδα αποστολής

Όταν το ποσό της παραγγελίας του πελάτη υπερβαίνει το ποσό των 70€ τα έξοδα αποστολής και η 1η αλλαγή επιβαρύνουν αποκλειστικά το www.tangoboutique.gr

Σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας του πελάτη είναι μικρότερο των 70€, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που απαρτίζουν την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε αυτόματα και με το κόστος των εξόδων, τα οποία συνήθως είναι 3,50€ ανά αποστολή και 2,50€ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε.

10.Λανθασμένη αποστολή

Αν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με email το κατάστημα εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία απολύτως επιβάρυνση ο πελάτης.

11. Μη παραλαβή παραγγελίας

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με εξόφληση αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε περίπτωση που ο πελάτης προβεί σε παραγγελία και προχωρήσει σε άρνηση παραλαβής ή δεν εντοπίζεται από την courier, από δική του υπαιτιότητα, και επιστραφεί η παραγγελία του στο κατάστημά μας θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους. Επίσης δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε επόμενη αποστολή, εάν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Οι μέθοδοι πληρωμής που θα ισχύουν θα είναι πληρωμή με κάρτα, PayPal ή τραπεζική κατάθεση.

8