Πληροφορίες Αποστολής

1. Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία του, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η επικύρωση της παραγγελίας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων πώλησης. Γι' αυτό τον λόγο κατά την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους που θα βρείτε στο πεδίο "Όροι Χρήσης". Ο πελάτης που ενδιαφέρεται για ένα προϊόν που διατίθεται από την ιστοσελίδα www.tangoboutique.gr ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του:

α.Πατάτε το εικονίδιο "Καλάθι" και μετά "Αγορά" Ελέγχετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας (χρώμα, μέγεθος, ποσότητα, τιμή κλπ)

β. Κατά την πρώτη του παραγγελία ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει μια φόρμα, η οποία περιέχει τα προσωπικά του στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, πλήρη Διεύθυνση αποστολής, email και τηλέφωνο). Επίσης επιλέγει έναν προσωπικό κωδικό. Σε αυτό το στάδιο ο πελάτης δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό και δεν χρειάζεται να εισάγει κάθε φορά τα στοιχεία του από την αρχή.

γ. Αφού επιλέξει τον τρόπο πληρωμής και βεβαιωθεί ώς προς την ορθότητα των στοιχείων που παρέθεσε και του προϊόντος που επέλεξε, καλείται να επικυρώσει οριστικά και αμετάκλητα την παραγγελία του πατώντας το εικονίδιο "Παραγγελία".

2. Πληρωμή

Η καταβολή του τιμήματος του προϊόντος που επιλέξατε πραγματοποιείται με έναν από τους υποδεικνυόμενους τρόπους που περιλαμβάνει ο διαδικτυακός τόπος www.tangoboutique.gr.

α. Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας) Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας κατά την παραλαβή του πακέτου σας. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν έχει επιπλέον χρέωση εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 45€. Σε αντίθετη περίπτωση έχει επιπλέον χρέωση 2€. Η επιλογή αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες με τόπο παράδοσης εκτός Ελλάδας.

β. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή έως και 12 άτοκες δόσεις. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας προς το www.tangoboutique.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή πλατφόρμα της Alpha Bank προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά προς το www.tangoboutique.gr και η συναλλαγή εκτελείται διατραπεζικά. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόνο μετά την πλήρη αποδέσμευση του ποσού από την κάρτα του πελάτη προς το www.tangoboutique.gr.

γ. Κατάθεση σε τράπεζα / τραπεζικό έμβασμα Μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπέζης. Σε αυτή την περίπτωση οι χρεώσεις που θα προκύψουν από την τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη, καθώς οι τιμές που αναγράφονται είναι τελικές τιμές και δεν επιβαρύνεται το κατάστημα με το κόστος οποιασδήποτε τραπεζικής μεταφοράς - εμβάσματος. Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν παραμένει σε κράτηση 3 (τρεις) ημερολογιακές ημέρες προκειμένου να είστε σε θέση να κάνετε την κατάθεση / τραπεζικό έμβασμά σας και να μας στείλετε το αποδεικτικό με email στο info@tangoboutique.gr. Με την πάροδο των 3 ημερών, και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από εμάς, η παραγγελία σας ακυρώνεται και το προϊόν ελευθερώνεται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε email με τους λογαριασμούς των τραπεζών ALPHA Bank, Πειραιώς και Eurobank προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στην μεταφορά.

δ. Paypal Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας και μέσω Paypal. Σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας την πληρωμή μέσω Paypal και μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal προκειμένου να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Μόλις λάβουμε την πληρωμή από την Paypal, άμεσα στέλνουμε και την παραγγελία σας.

3. Χρόνος Αποστολής

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, η αποστολής εκτελείται εντός 24 ωρών από την ημέρα παραγγελίας σας, και θα αποστέλλεται με ΕΛΤΑ courier, για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (1-2 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα, εκτός τις απομακρυσμένες περιοχές που είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες). Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομαδας, Δευτέρα (εκτός αργιών). Θα ενημερωθείτε και με email για την ακριβή πορεία της παραγγελίας σας.

α. Κύπρος Για την αποστολή στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 16 Ευρώ. Η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ courier και χρειάζονται 3 - 8 εργάσιμες ημέρες. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

β. Εξωτερικό Για την αποστολή στο εξωτερικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος κυμαίνεται ανάλογα την χώρα. Εφόσον ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος αποστολής και συμφωνήσει, η παραλαβή των προϊόντων γίνεται σε 7 - 10 εργάσιμες ημέρες με την ΕΛΤΑ courier. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η πιστωτική - χρεωστική κάρτα.

4. Επιστροφή - Αλλαγή / Αντικατάσταση

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους (ή εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας από το κατάστημά μας - σε περίπτωση καθυστερημένης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη) και αφού συμπληρωθεί η φόρμα υπαναχώρησης. Αλλαγή μπορεί να γίνει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο νούμερο καθώς και σε διαφορετικό προϊόν, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα. Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων εφόσον συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στην ενότητα "Επιστροφή Χρημάτων". Επίσης αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που:

α. Το προϊόν που επιστρέφεται βρίσκεται μέσα στην αρχική του συσκευασία - ακριβώς όπως την ημέρα παραλαβής του (χωρίς οποιαδήποτε φθορά στην συσκευασία, τυχόν επιπλέον συσκευασία που υπάρχει εντός του κουτιού για την καλύτερη προστασία του προϊόντος) ασφαλισμένο μέσα σε άλλη συσκευασία.

β. Εφόσον το προϊόν έχει δοκιμασθεί σε τάπητα για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς και χωρίς να έχει αλλοιωθεί οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του (χρώμα, γδαρσίματα κτλ). γ. Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο όταν το προϊόν σταλεί με την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε και θα σας υποδείξουμε, με χρέωση παραλήπτη, εκτός και αν επιλεχθεί η χρέωση να είναι του πελάτη, όπου σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σταλεί με άλλη διακεκριμένη εταιρία courier, υπ’ ευθύνη όμως του πελάτη για οτιδήποτε συμβεί ή προκύψει.

5. Κόστος επιστροφής και 1ης αλλαγής

Δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής για αγορές αξίας άνω των 50 Ευρώ. Για αγορές αξίας κάτων των 50 Ευρώ ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής το κόστος των οποίων θα εξαρτηθεί από το βάρος ή/και τον όγκο της παραγγελίας και θα ενημερωθεί γι’αυτό όταν μας γνωστοποιήσει την πρόθεσή του. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα τηλεφωνικά ή με το www.tangoboutique.gr μέσω email για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα επιβαρυνθεί εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Κύπρος & Εξωτερικό

Η κάθε αλλαγή χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής που το κόστος τους θα πρέπει να ελεγχθεί και ο πελάτης θα ενημερωθεί για αυτό πριν προχωρήσει στην επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει με την εταιρία courier που θα υποδειχθεί από το www.tangoboutique.gr.

6. Επιστροφή Χρημάτων

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Μόνο όταν το www.tangoboutique.gr έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω email από τον πελάτη εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας ή αν δεν παραληφθεί εγκαίρως εντός 15 ημερών από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας (όποιο από τα δυο παρέλθει πρώτο) και αφού έχει συμπληρωθεί η φόρμα υπαναχώρησης. Επίσης μετά την τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση, θα πρέπει ο πελάτης να προχωρήσει σε αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών το αργότερο.

β. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς την παραμικρή αλλοίωση της (κουτί, νάιλον προστατευτικά σακουλάκια, χαρτί προστασίας)

γ. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (ακριβώς όπως ήταν την στιγμή που παραδόθηκε στον πελάτη)

δ. Το προϊόν συνοδεύεται από τα παραστατικά που είχαν κοπεί για λογαριασμό του πελάτη (απόδειξη - τιμολόγιο).

ε. Σε περίπτωση επιστροφής εκπτωτικού προϊόντος, με έκπτωση ίση ή μεγαλύτερη του 30% δεν μπορεί να ακολουθηθεί επιλογή επιστροφής χρήματων. Εάν συντρέχουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, αφαιρώντας όποια έξοδα αποστολής - αντικαταβολής και πιθανής αντικατάστασης έχουν προκύψει έως εκείνη την στιγμή, καθώς αυτά αποτελούν παροχή της www.tangoboutique.gr προς τον πελάτη που κάνει την αγορά του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Εφόσον η αγορά αυτή, δεν ευδοκιμεί τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων και γι’αυτό θα ενημερωθείτε μόλις μας γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών και μόνο εάν έχει γίνει η καταβολή της αντικαταβολής από την courier στον λογαριασμό του www.tangoboutique.gr.

7. Έξοδα αποστολής

Όταν το ποσό της παραγγελίας του πελάτη υπερβαίνει το ποσό των 50€ τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής αλλά και η 1η επιστροφή επιβαρύνουν αποκλειστικά το www.tangoboutique.gr Σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας του πελάτη είναι από 45€ έως και 49€ τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής επιβαρύνουν αποκλειστικά το www.tangoboutique.gr , όμως εάν χρειαστεί αλλαγή το κόστος είναι αποκλειστικά του πελάτη. Σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας του πελάτη είναι μικρότερο των 45€, τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που απαρτίζουν την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε αυτόματα και με το κόστος των εξόδων, τα οποία συνήθως είναι 2,80€ ανα αποστολή και 2,00€ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε.

8. Λανθασμένη αποστολή

Αν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με email το κατάστημα εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία απολύτως επιβάρυνση ο πελάτης.

9. Προσφορές και εκπτώσεις

Κατά την περίοδο των εκπτώσεων, η διάρκεια των οποίων καθορίζεται από τους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής Επικράτειςας και για όσο χρόνο προβλέπει η εκάστοτε ημεδαπή νομοθεσία, οι αλλαγές γίνονται κανονικά αποδεκτές. Στην περίπτωση αγοράς είδους σε "Προσφορά", το οποίο είδος βρίσκεται στο πεδίο "Προσφορες" στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr, αλλαγές δεν γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι σε έκπτωση ποσοστού μεγαλύτερου του 30%.

10. Τιμές - ΦΠΑ

Οι τιμές του www.tangoboutique.gr είναι οι επίσημες της ελληνικής αντιπροσωπείας της εκάστοτε εταιρίας. Οι εκπτώσεις είναι στην διακριτική ευχέρεια του www.tangoboutique.gr και των συνεργαζόμενων εταιριών. Ο ΦΠΑ ενσωματώνεται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και είναι πάντα σε Ευρώ. Εάν υπάρξει αλλαγή στο ποσοστό του ΦΠΑ, η αλλαγή συνυπολογίζεται στην τιμή του προϊόντος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Το www.tangoboutique.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές του ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση αλλά τα ήδη παραγγελθέντα προϊόντα θα τιμολογούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

8