Πληροφορίες Αποστολής

1. Παραγγελία

Ο πελάτης πραγματοποιεί την παραγγελία του, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η επικύρωση της παραγγελίας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων πώλησης. Γι' αυτό τον λόγο κατά την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους που θα βρείτε στο πεδίο "Όροι Χρήσης".

Ο πελάτης που ενδιαφέρεται για ένα προϊόν που διατίθεται από την ιστοσελίδα www.tangoboutique.gr ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του:

α. Πατάτε το εικονίδιο "Καλάθι" και μετά "Αγορά"

Ελέγχετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας (χρώμα, μέγεθος, ποσότητα, τιμή κλπ)

β. Κατά την πρώτη του παραγγελία ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει μια φόρμα, η οποία περιέχει τα προσωπικά του στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, πλήρη Διεύθυνση αποστολής, email και τηλέφωνο). Επίσης επιλέγει έναν προσωπικό κωδικό. Σε αυτό το στάδιο ο πελάτης δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό και δεν χρειάζεται να εισάγει κάθε φορά τα στοιχεία του από την αρχή.

γ. Αφού επιλέξει τον τρόπο πληρωμής και βεβαιωθεί ώς προς την ορθότητα των στοιχείων που παρέθεσε και του προϊόντος που επέλεξε, καλείται να επικυρώσει οριστικά και αμετάκλητα την παραγγελία του πατώντας το εικονίδιο "Παραγγελία". Ένα email επιβεβαιώσης θα σας σταλεί μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί. Παρακαλώ ελέγξτε και τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα email σας καθώς κάποιες φορές ενδεχομένως να βρίσκονται εκεί.

2. Πληρωμή

Η καταβολή του τιμήματος του προϊόντος που επιλέξατε πραγματοποιείται με έναν από τους υποδεικνυόμενους τρόπους που περιλαμβάνει ο διαδικτυακός τόπος www.tangoboutique.gr.

α. Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας) Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας κατά την παραλαβή του πακέτου σας. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν έχει επιπλέον χρέωση εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€. Σε αντίθετη περίπτωση έχει επιπλέον χρέωση 3,50€. Η επιλογή αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες με τόπο παράδοσης εκτός Ελλάδας.

β. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή έως και 12 άτοκες δόσεις. Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας προς το www.tangoboutique.gr, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή πλατφόρμα της Alpha Bank προκειμένου να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά προς το www.tangoboutique.gr και η συναλλαγή εκτελείται διατραπεζικά. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόνο μετά την πλήρη αποδέσμευση του ποσού από την κάρτα του πελάτη προς το www.tangoboutique.gr.

γ. Κατάθεση σε τράπεζα / τραπεζικό έμβασμα Μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπέζης. Σε αυτή την περίπτωση οι χρεώσεις που θα προκύψουν από την τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη, καθώς οι τιμές που αναγράφονται είναι τελικές τιμές και δεν επιβαρύνεται το κατάστημα με το κόστος οποιασδήποτε τραπεζικής μεταφοράς - εμβάσματος. Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν παραμένει σε κράτηση 3 (τρεις) ημερολογιακές ημέρες προκειμένου να είστε σε θέση να κάνετε την κατάθεση / τραπεζικό έμβασμά σας και να μας στείλετε το αποδεικτικό με email στο info@tangoboutique.gr. Με την πάροδο των 3 ημερών, και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από εμάς, η παραγγελία σας ακυρώνεται και το προϊόν ελευθερώνεται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε email με τους λογαριασμούς των τραπεζών ALPHA Bank, Πειραιώς και Eurobank προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στην μεταφορά.

δ. Paypal Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας και μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας την πληρωμή μέσω PayPal και μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal προκειμένου να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Μόλις λάβουμε την πληρωμή από την PayPal, άμεσα στέλνουμε και την παραγγελία σας.

3. Χρόνος Αποστολής

Εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε, η αποστολής εκτελείται εντός 24 ωρών από την ημέρα παραγγελίας σας, και θα αποστέλλεται με ΕΛΤΑ courier, για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (1-3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα, εκτός τις απομακρυσμένες περιοχές που είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες).

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, Δευτέρα (εκτός αργιών).

Θα ενημερωθείτε και με email για την ακριβή πορεία της παραγγελίας σας.

α. Κύπρος

Για την αποστολή στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 19 Ευρώ. Η αποστολή γίνεται με 4A express courier και χρειάζονται 3 - 8 εργάσιμες ημέρες. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η πιστωτική - χρεωστική κάρτα, PayPal και τραπεζικό έμβασμα (επιπλέον χρέωση +6€ λόγω των τραπεζικών εξόδων που προκύπτουν).

β. Εξωτερικό

Για την αποστολή στο εξωτερικό τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος κυμαίνεται ανάλογα την χώρα. Εφόσον ενημερωθεί ο πελάτης για το κόστος αποστολής και συμφωνήσει, η παραλαβή των προϊόντων γίνεται σε 7 - 10 εργάσιμες ημέρες με την Skynet Express. Αποδεκτός τρόπος πληρωμής είναι μόνο η πιστωτική - χρεωστική κάρτα, PayPal ή τραπεζικό έμβασμα (επιπλέον χρέωση +6€ λόγω των τραπεζικών εξόδων που προκύπτουν).

4. Επιστροφή - Αλλαγή / Αντικατάσταση

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tangoboutique.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση ή αλλαγή με διαφορετικό νούμερο ή διαφορετικό προϊόν εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε στην αλλαγή είναι:

α. Θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους (ή εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την αποστολής της παραγγελίας σας – σε περίπτωση καθυστερημένης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη)

β. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή άλλα ελαττώματα.

γ. Προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς εξωτερική συσκευασία (προστατευτική σακούλα ασφαλισμένη με ταινία) που να προστατεύει το επίσημο κουτί ή την συσκευασία του προϊόντος αλλά και το ίδιο, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρεία μας και θα επιστρέφονται στον αποστολέα. Η υποχρέωση αυτή βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα και όχι την εταιρεία courier, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

5. Κόστος επιστροφής και 1ης αλλαγής

Δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής αλλαγής για αγορές αξίας άνω των 50€. Για αγορές αξίας κάτω των 50€ ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής το κόστος των οποίων θα εξαρτηθεί από το βάρος ή/και τον όγκο της παραγγελίας και θα ενημερωθεί για αυτό όταν μας γνωστοποιήσει την πρόθεσή του. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα τηλεφωνικά ή με το www.tangoboutique.gr μέσω email για ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξει κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα επιβαρυνθεί εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Κύπρος & Εξωτερικό

Η κάθε αλλαγή χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής που το κόστος τους θα πρέπει να ελεγχθεί και ο πελάτης θα ενημερωθεί για αυτό πριν προχωρήσει στην επιστροφή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει με την εταιρία courier που θα υποδειχθεί από το www.tangoboutique.gr.

6. Επιστροφή Χρημάτων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ακολουθήσει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Το κατάστημα θα πρέπει να ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email εντός 3 ημερών από την παραλαβή (ή 14 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, όποιο από τα δυο παρέλθει πρώτο) για την πρόθεσή σας. Η επιστροφή της παραγγελίας σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών.

β. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή άλλα ελαττώματα.

γ. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία (προστατευτική σακούλα ασφαλισμένη με ταινία) που να προστατεύει το επίσημο κουτί ή συσκευασία του προϊόντος αλλά και το ίδιο, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρεία μας και θα επιστρέφονται στον αποστολέα. Η υποχρέωση αυτή βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα και όχι την εταιρεία courier, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

δ. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη – τιμολόγιο) και την Φόρμα Υπαναχώρησης.

Για αγορές από το φυσικό κατάστημα δεν είναι εφικτό να ακολουθηθεί η πολιτική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη, ενώ ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος που ανέρχονται στα 8€. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αποσταλεί με courier της επιλογής σας και χρέωση αποστολέα. Αποστολές μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων δεν θα γίνονται δεκτές και το προϊόν θα επιστρέφεται στον παραλήπτη.

Τα χρηματικά ποσά που αφορούν υπηρεσίες αποστολής (αντικαταβολή, παράδοση Σαββάτου κτλ) δεν επιστρέφονται.

Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Το ποσό θα είναι στο ακέραιο συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής της παραγγελίας του (εάν έχουν πληρωθεί από τον πελάτη) .

Η επιλογή αλλαγής και μετέπειτα επιστροφή χρημάτων συνδυαστικά δεν είναι εφικτή.

Οι παραπάνω κανόνες ισχύουν για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού.

Για παραγγελίες από την Κύπρο, το κόστος επιστροφής του προϊόντος με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι 25€.

7. Έξοδα αποστολής

Όταν το ποσό της παραγγελίας του πελάτη υπερβαίνει το ποσό των 50€ τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής αλλά και η 1η αλλαγή επιβαρύνουν αποκλειστικά το www.tangoboutique.gr

Σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας του πελάτη είναι μικρότερο των 50€, τα έξοδα αποστολής – αντικαταβολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων που απαρτίζουν την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε αυτόματα και με το κόστος των εξόδων, τα οποία συνήθως είναι 3,50€ ανά αποστολή και 3,50€ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε.

8. Λανθασμένη αποστολή

Αν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με email το κατάστημα εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία απολύτως επιβάρυνση ο πελάτης.

9. Μη Παραλαβή Παραγγελίας

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με εξόφληση αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε περίπτωση που ο πελάτης προβεί σε παραγγελία και προχωρήσει σε άρνηση παραλαβής ή δεν εντοπίζεται από την courier, από δική του υπαιτιότητα, και επιστραφεί η παραγγελία του στο κατάστημά μας θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων , συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους. Επίσης δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε επόμενη αποστολή, εάν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση της παραγγελίας. Οι μέθοδοι πληρωμής που θα ισχύουν θα είναι πληρωμή με κάρτα, PayPal ή τραπεζική κατάθεση.

10. Τιμές - ΦΠΑ

Οι τιμές του www.tangoboutique.gr είναι οι επίσημες της ελληνικής αντιπροσωπείας της εκάστοτε εταιρίας. Οι εκπτώσεις είναι στην διακριτική ευχέρεια του www.tangoboutique.gr και των συνεργαζόμενων εταιριών.

Ο ΦΠΑ ενσωματώνεται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και είναι πάντα σε Ευρώ. Εάν υπάρξει αλλαγή στο ποσοστό του ΦΠΑ, η αλλαγή συνυπολογίζεται στην τιμή του προϊόντος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Το www.tangoboutique.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές του ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση αλλά τα ήδη παραγγελθέντα προϊόντα θα τιμολογούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

8