Ποιοί Είμαστε

Το κατάστημα TANGO boutique μετρά πάνω από 25 έτη λειτουργίας, με μοναδικό στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας δερμάτινων ειδών, υποδημάτων και τσαντών από κορυφαίους Ελληνικούς οίκους και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί και στον κλάδο του γυναικείου ρούχου με επιλογές που μπορούν να σας καλύψουν όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις. Η συνεχής μας αναζήτηση για ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την τελευταία λέξη της μόδας είναι πλέον το πρώτο μας μέλημα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tangoboutique.gr μετρά αρκετά χρόνια, με τις καλύτερες κριτικές από τους πελάτες μας και αυτό γιατί δεν είναι ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Γι’ αυτό άλλωστε η TANGO boutique έχει πλέον αποκτήσει πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική που μας εμπιστεύονται για κάθε τους ανάγκη.

Με την προσωπική μας σφραγίδα στον χώρο αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και συνεχώς προσπαθούμε να παρέχουμε τα υψηλότερα δυνατά standard. Στο ανακαινισμένο κατάστημά μας μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και το χαμόγελο σας θα μας το αποδείξει.

Προτεραιότητά μας είσαστε εσείς και πως μπορούμε να κάνουμε τις στιγμές σας, όχι μόνο όμορφες, αλλά και άνετες.

Άλλωστε η διαφορά είναι στην λεπτομέρεια!!

TANGO boutique

Ιωάννα & Ειρήνη Βοριζανάκη

t. 2161005000 / +302831057779

email: info@tangoboutique.gr

8